La vârstă de 28 de ani, cu 20 de turnee WTA câștigate, Simona Halep nu se gândește să se retragă prea curând din tenis. Două dintre turneele câștigate sunt de Grand Slam, iar jucătoarea de tenis a realizat foarte multe până la aceasta vârstă pentru a renunța acum.

Când preconizează Simona Halep să își încheie activitatea

Într-un interviu pe care Simona Halep la oferit Ralucai Olaru pentru publicația 30-0,campioana a dezvăluit și vârsta la care prevede să își încheie activitatea. Aceasta dezvăluire a venit după o îndelungă reflecție în această pauza forțată, cauzată de pandemia cu coronavirus.

Conform spuselor campioanei, în aceasta perioadă pe care și-o dorea de peste un an de zile, Simona Halep a reușit să se odihnească deoarece era foarte obosită mental și se simțea epuizată de la o zi la alta. Perioada nu a fost plăcută, pentru că a fost nevoită să stea în casă dar campioana afirmă că a profitat de acest lucru pentru a se odihni și pentru a-și încarca bateriile pentru ceea ce va urma.

Turneele de tenis vor reveni la normal în opinia campioanei Simona Halep și toți jucătorii vor avea posibilitatea de a juca din nou tenis la fel ca și înainte. După această perioadă de retragere forțată, Simona Halep și-a dat seama că locul ei este pe teren și că dorește să joace în continuare tenis și să se bucure cu adevărat, așa că în următorii patru sau cinci ani campioana nici nu se gândește să renunțe la tenis.

20 de turnee WTA câștigate de Simona Halep

Simona Halep a câștigat 20 de turnee WTA în carieră și a ajuns în topul celor mai valoroase jucătoare de tenis din istorie. În martie 2020, publicația americana The Delite a făcut un clasament al tuturor timpurilor, iar Simona Halep s-a situat pe locul 24. Publicația The Delite susține că Serena Williams este regina tenisului.

La vârstă de 28 de ani, Simona Halep a fost lider WTA timp de 64 de săptămâni și se afla pe locul 10 în istorie. Constanța cu care a abordat fiecare meci în parte a făcut-o să câștige și două titluri de Grand Slam, Roland Garros în 2018 și Wimbledon 2019. Simona Halep a câștigat în 2020 un singur titlu WTA la Dubai.

Titlurile câștigate de Simona Halep în circuitul WTA în cadrul celor 20 de turnee

Simoma Halep se poate lăuda că a câștigat turneul de la Nuremberg în anul 2013 de la s-Hertoghenbosch tot în 2013, precum și turneul de la Budapesta, New Haven și Kremlin Cup 2013. Ultimul turneu câștigat în 2013 de către Simona Halep a avut loc la Sofia, urmând ca în 2014 să câștige turneul de la Doha și cel din București, iar în 2015 de la Shenzhen, din Dubai. În anul 2016, Simona Halep a câștigat turneul de la București și din Madrid precum și turneul din Montreal. Nu nu ultimul rând, în anul 2017 Simona Halep căștiga turneul din Madrid, în 2018 turneele din Shenzhen și Montreal, precum și turneul Roland Garros. În 2019, Simona Halep era declarată câștigătoarea turneului Wimbledon.

Sursa: https://www.digisport.ro/tenis/simona-halep-a-anuntat-cand-se-retrage-din-tenis-ma-simteam-epuizata-de-la-zi-la-zi-870079

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…