coperta foto: gsp.ro

FC Hermannstadt s-a impus pe terenul Academicii Clinceni, într-un meci contând pentru play-out-ul Ligii 1, cu scorul de 0-2 prin golurile marcate de către Jo Santos, în minutul ‘34, și Dâlbea, în minutul ‘61.

Echipa de pe malul Cibinului își continuă marșul en fanfare pentru îndeplinirea obiectivului acestui sezon – salvarea de la retrogradare, reușind să depășească și pe cele mai optimiste așteptări ale fanilor sibieni, cu cea de-a 5-a victorie din ultimele 6 partide. Trupa condusă de antrenorul iberic, Ruben Albes a dominat echipa subțiată de accidentări a Academicii Clinceni, care a început partida disputată sâmbătă, cu doar 5 rezerve.

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 34, prin oportunismul lui Jo Santos, care a reluat din întoarcere, după ce mingea a ajuns la el de la adversari.

În repriza secundă, Academica Clinceni a fost aproape de egalare prin Jovan Markovic, care a reluat cu capul foarte bine, minge care însă, n-a trecut de parada extraordinară a portarului Cristiano. Și pentru că, în fotbal, ocaziile mari se cam răzbună, la doar 3 minute de la faza periculoasă a gazdelor, în minutul 61, veteranul Răzvan Dâlbea închide tabela după o reluare pe spate, cu capul, în urma unei lovituri libere, executate de către același Jo Santos.

Astfel, după această nouă victorie, ehipa de sub poalele munților Făgăraș, se instalează confortabil pe poziția a doua din play-out, depășindu-și în clasament, chiar rivala de la Clinceni.

Sibienii au ajuns la 34 de puncte, 2 peste trupa lui Ilie Poenaru, și practic, sunt la un singur punct de salvarea matematică de la retrogradare, mai ales că aceștia au și două meciuri mai puțin disputate (restanțele cu Dianamo).

FC Hermannstadt s-a impus pe terenul Academicii Clinceni, într-un meci contând pentru play-out-ul Ligii 1, cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de către Jo Santos, în minutul ‘34, și Dâlbea, în minutul ‘61.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…