Elevii conduși de noul antrenor Ruben Albes, au reușit să învingă FC Voluntari cu scorul de 2-1, înregistrând astfel, cea de-a 3-a victorie consecutivă care plasează echipa sibiană pe locul trei în clasamentul provizoriu al play-out-ului Ligii 1.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Yazalde în minutul ’34 și Almeida în minutul ’80, cu o reluare cu capul din colțul scurt, după centrarea aceluiași Yazalde. FC Voluntari a redus din diferența în prelungiri, în min ’91, printr-o lovitură liberă executată perfect de brazilianul Eric de Oliveira, care își consolidează titlul de cel mai bun marcator străin din Liga 1, cu cele 66 de goluri marcate până acum.   

Cu un meci mai puțin disputat (restanța cu Dinamo), FC Hermannstadt ajunge la 27 de puncte, îndepărtându-se astfel cu 7 lungimi de primul loc retrogradabil. De cealaltă parte, pentru Voluntari este primul eșec de la debutul play-out-ului, care rămâne pe locul 2, cu un singur punct peste echipa susținută de Ana Maria Prodan.

Hermannstadt și FC Voluntari s-au mai întâlnit de două ori în acest an. Ilfovenii au câștigat primul meci, scor 2-0, iar returul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Ultima victorie obținută de sibieni în fața Voluntariului datează din 2018, de la un 3-0 în Cupa României.

foto coperta: ©Inquam Photos/Ovidiu Matiu

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…