Edward Iordănescu (43 de ani) este oficial noul antrenor al echipei FCSB! Campion în sezonul precedent cu CFR Cluj, fiul lui Anghel Iordănescu, Edi Iordănescu a condus primul antrenament la FCSB, miercuri, la baza din Berceni.

Edi Iordănescu a ajuns în jurul orei 8:45 la baza din Berceni, unde a avut primul contact cu jucătorii de la FCSB. Gigi Becali era așteptat la bază pentru a ține o scurtă ședință în care să-l prezinte oficial pe Edi Iordănescu în fața vestiarului. Becali nu a mai ajuns în timp util în Berceni, astfel că joi va avea loc o conferință de presă la Palat, unde antrenorul va fi prezentat în fața presei.

Iordănescu a stat de vorbă cu jucătorii în jurul orei 10:00, după ce au ajuns toți la bază, iar apoi a urmat primul antrenament condus de noul tehnician de la FCSB. Edi Iordănescu nu a ieșit de vestiar cât timp reporterii s-au aflat în bază, iar după ce aceștia au părăsit zona a început antrenamentul. Iordănescu va oferi primele declarații în calitate de antrenor la FCSB, joi, în cadrul unei conferințe de presă. Ora de începere va fi stabilită ulterior.

Edi Iordănescu a condus primul antrenament la FCSB. Fostul antrenor a fost schimbat după eșecul cu Rapid.

Edi Iordănescu și Gigi Becali s-au înțeles în cele din urmă, iar miercuri dimineață au semnat actele. Noul antrenor de la FCSB a condus primul antrenament imediat după ce a semnat. Iordănescu vine la FCSB în locul lui Dinu Todoran, îndepărtat de la echipă după eșecul din derby-ul cu Rapid.

Din stafful tehnic al lui Edi Iordănescu ar urma să facă parte oameni alături de care a lucrat și la CFR Cluj: Alex Radu (antrenor secund), Bogda Pârvu (antrenor cu portarii), Marius Francisc (analist) și Cristian Dragotă (preparator fizic).

Gigi Becali a acceptat tot ce a cerut Edi Iordănescu pentru a prelua FCSB: “El trebuie să ia campionatul”

Gigi Becali a acceptat toate condițiile impuse de Edi Iordănescu, iar antrenorul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, obiectivul principal fiind câștigarea campionatului: “Mi-am dat seama că sunt nebun. N-am ce să-i cer, știu sigur că va face. Nu i-am cerut nimic, are echipă. El trebuie să ia campionatul. Eu i-am că echipa este a lui. Trebuie să îmi valorifice jucătorii tineri. Nu știu cum face. Atât!

Contractul e făcut pe nouă luni. 500.000 de euro dacă reziliez contractul unilateral. Dacă-l dau afară, trebuie să plătesc. Are dreptul să reziliere unilateral, dacă-i cer ceva. A spus că discutăm de clauze după nouă luni. El vrea 100.000 pentru campionat.

Are salariul pe care îl avea la CFR. Dacă vrea el să-l ridice, să-l ridice. I-am făcut tot, tot, tot. El va fi proprietarul echipei. I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

sursa articol: digisport

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…