Dacia Bigster: Cum arată noul SUV românesc. Producătorul de la Mioveni, deţinut de Renault, lucrează la Dacia Bigster, un SUV care să fie poziţionat în gamă deasupra lui Duster.

Conceptul maşinii a fost prezentat oficial la începutul anului 2021, iar, din câte susţin oficialii Dacia, varianta de serie nu va fi foarte diferită de modelul deja dezvăluit publicului.

Dacia Bigster: Cum arată noul SUV românesc

Viitorul SUV-ul de segment C va măsura aproximativ 4,6 metri și va fi poziționat în gamă deasupra actualului Duster. Din punct de vedere al gabaritului, acesta se va putea compara cu Land Rover Discovery Sport și Volkswagen Tiguan și va putea găzdui până la 7 pasageri.

Spre deosebire de acestea, modelul românesc va costa, însă, mult mai puțin și se va situa aproape de Volkswagen T-Roc. În același timp, producătorul român spune că noul SUV va avea un interior foarte spațios. Nu se știe deocamdată dacă va fi oferit și într-o configurație cu șapte locuri.

Un prototip al viitorului SUV Dacia Bigster a fost fotografiat pe străzile din Praga

Un prototip al SUV-ului românesc Dacia Bigster a fost surprins complet (necamuflat) pe o stradă din regiunea Holešovice, la nord de Praga, scrie Promotor. Până acum, mașina a putut fi admirată doar în fotografii oficiale.

Prototipul surprins în capitala cehă este personalizat într-o nuanță de verde închis care pare să fie aceeași cu cea din pozele oficiale. Se remarcă și noua semnătură luminoasă sub forma literei Y. SUV-ul impresionează prin caroseria robustă și liniile pătrățoase.

Dacia Bigster: Cum arată noul SUV românesc

Dacia Bigster: Cum arată noul SUV românesc

Noul Bigster va debuta în 2025 și, până în acest moment, se știe că va fi oferit exclusiv cu propulsoare electrificate de până la 280 de cai putere.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Ce amendă primesc șoferii care nu au trusă medicală triunghiuri sau stingător

Ce amendă primesc șoferii care nu au trusă medicală triunghiuri sau stingător? Conform legislației rutiere în vigoare, șoferii trebuie să aibă în mașini kit-ul

Un MiG 21 și un elicopter s-au prăbușit deasupra Dobrogei: 8 români au murit

Un MiG 21 și un elicopter s-au prăbușit deasupra Dobrogei: 8 români au murit. Un avion MiG-21 al aviaţiei române s-a prăbușit miercuri seara, după ce a…

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

Cum arată cel mai mare rechin alb prins în largul coastei canadiene

Cum arată cel mai mare rechin alb prins în largul coastei canadiene? “Regina Oceanului” a fost prinsă lângă coastele Canadei. Rechinul uriaș din specia Marele Alb are 50 de ani!