Răspunsul WizzAir după incidentele din zborul Copenhaga-București. Mai mulți pasageri s-au luat la bătaie într-un avion WizzAir, care a aterizat joi, pe aeroportul Otopeni, de pe ruta Copenhaga-București. Piloții au solicitat intervenția forțelor de ordine.

Un român în vârstă de 44 de ani a provocat un scandal la bordul aeronavei Copenhaga – București și a fost preluat, joi seara, de Poliția de Frontieră direct din avion. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate, scrie Mediafax. La Aeroportul Internațional Henri Coandă, echipajul zborului unei companii aeriene a solicitat de urgență, prin turnul de control, intervenția poliției de frontieră la bordul aeronavei la aterizare.

„Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcția Copenhaga-București. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a fost preluat din aeronavă la aterizare de către polțtia de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian ( art. 119 alin 2)”, au transmis, joi seara, reprezentanții Poliției de Frontieră.

Răspunsul WizzAir după incidentele din zborul Copenhaga-București

Nu au fost victime și nu au fost identificate asupra lui arme sau obiecte periculoase, precizează Poliția de Frontieră.

„Wizz Air confirmă că echipajul aeronavei care opera zborul W6 3114 de la Copenhaga la București a solicitat ajutorul Poliției după ce un pasager în stare de ebrietate a devenit indisciplinat și a început o altercație în timpul aterizării. Echipajul a acționat conform procedurilor standard de securitate și aeronava a aterizat în siguranță.

Pasagerul indisciplinat a fost preluat de autorități, iar restul călătorilor au fost debarcați conform procedurilor normale. În posesia pasagerului indisciplinat nu au fost găsite obiecte periculoase.

Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați de această situație, dar siguranța și securitatea pasagerilor, echipajului și aeronavelor rămân prioritatea numărul unu pentru companie.”, spun reprezentanții companiei.

sursa articol: digi24

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.