Angajări pe salariu de 4.000 lei net în România. Din moment ce pandemia pare să facă un pas în spate, iar piețele muncii se redeschid, încurajate de vaccinuri și de ridicarea restricțiilor, companiile încep să arunce din nou pe piață numeroase oferte de angajare.

În acest moment, la mare căutare sunt persoanele interesate să lucreze în industria ospitalității. Dacă analizăm volumul de oferte de muncă disponibile acum în acest domeniu, constatăm că se fac angajări masive și probabil că angajatorii cu greu își vor putea acoperi necesitățile în materie de personal.

HoReCa se confruntă, în acest moment, cu probleme serioase din perspectiva forței de muncă, motiv pentru care nevoia angajatorilor e mai disperată ca niciodată. Pe de-o parte, pe lângă faptul că acest domeniu era, prin tradiție, deficitar, criza sanitară globală și restricțiile apărute i-au forțat pe mulți angajați să migreze către alte domenii de activitate. Așa se face că HoReCa se confruntă acum cu o situație mai dificilă ca niciodată.

Angajări pe salariu de 4.000 lei net în România. Dacă te interesează un job în industrie, acum e cel mai bun moment

Ai mari șanse să fii recrutat de angajatorii din HoReCa în această perioadă, chiar și fără experiență. Hotelierii se pregătesc încă de pe acum pentru sezonul care urmează și caută masiv forță de muncă. De la barmani, ospătari la cameriste sau bucătari.

Acestea sunt joburile care vor avea mare căutare în sezonul turistic următor și care reprezintă o șansă reală de a-ți rotunji veniturile, la vară, dar și de a petrece timp în stațiunile de la noi din țară, fie de la mare, fie de la munte.

Pentru persoanele cu experiență, salariile ajung chiar și la 4.000 de lei pe lună, bani în mână, la care se adaugă, desigur, anumite beneficii extrasalariale. Unii angajați vor beneficia de cazare gratuită, mese grauite, bonuri de masă și să nu uităm de bacșiș, pentru că în această industrie, mai ales în plin sezon turistic, salariul se poate dubla datorită generozității clienților.

O ofertă interesantă vine și din afara țării, iar reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, au precizat că mulți dintre cei care au lucrat în domeniul ospitalității își caută joburi în străinătate, pe navele de croazieră sau în stațiuni din Vestul Europei.

Aici, salariile sar de 1.000 de euro net și, desigur, experiența de a lucra pe un vas de croazieră este una unică în viață și incomparabilă. Totuși, și cerințele angajatorilor sunt mai exigente. În cele mai multe cazuri, e imperios necesar ca angajatul să cunoască o limbă străină de circulație internațională și, desigur, să nu aibă rău de mare.

sursa articol: playtech

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.