Street ART Festival a zugrăvit Sibiul cu încă 1900 metri pătrați de culoare. Patrimoniul de artă stradală al Sibiului s-a îmbogățit de curând cu încă 10 noi picturi murale, ajungând la 1900 de metri pătrați de culoare.

Galeria de artă stradală însumează în prezent un total de 106 lucrări realizate în cele șapte ediții ale evenimentului Sibiu International Street Art Festival de până acum.

Street ART Festival a zugrăvit Sibiul cu încă 1900 metri pătrați de culoare. Patrimoniul de artă stradală al Sibiului s-a îmbogățit de curând cu încă 10 noi picturi murale, ajungând la 1900 de metri pătrați de culoare.

Harta tipărită a Street Art Tour va putea fi găsită la Centrul de Informare Turistică din Piața Mare

Acestea sunt zugrăvite pe diverse clădiri din oraș, pe zidurile blocurilor și ale unităților de învățământ și pot fi descoperite prin intermediul Sibiu Street Art Tour – un circuit cu o durată de maxim 3 ore, prin locațiile acestei ediții, ce poate fi parcurs pe bicicletă.

Harta tipărită a turului va putea fi găsită la Centrul de Informare Turistică din Piața Mare.

Sibiu International Street ART Festival este un eveniment organizat de Asociația ART Factory Transilvania și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2021.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.