Restricții de circulație și parcări închise cu ocazia Raliului Sibiului. A VII-a etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano și etapă în Campionatul Național de Rally 2 Betano și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție, Raliul Sibiului se va desfășura în perioada 29-31 iulie în oraș și împrejurimi.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, Comisia de Circulație Sibiu a aprobat următoarele restricții în circulație și închideri temporare de parcări:

  • 28 iulie, ora 08.00 – 1 august, ora 12.00 – vor fi restricționate 30 de locuri de parcare în fața Hotelului Continental Forum;
  • 29 iulie, ora 01.00 – 1 august, ora 22.00 –  închiderea parțială a parcării din fața Gării;
  • 29 iulie, intervalul orar  06.00 -23.00 – închiderea Pieței Mici pentru startul festiv;
  • 30 iulie, intervalul orar 08.00-14.00 – închidere circulație de la capătul străzii Bradului către adăpostul de câini, până la monumentul din Dealul Gușteriței;
  • 30 iulie, ora 01.00 – 31 iulie, ora 22.00 – închiderea parcărilor de pe strada Gheorghe Lazăr.

Restricții de circulație și parcări închise cu ocazia Raliului Sibiului. Șoferii rugați să folosească rute ocolitoare

Șoferii sunt rugați să de dovadă de înțelegere, să evite zonele menționate, să aleagă rutele ocolitoare pentru deplasare și să se orienteze spre alte parcări zonale.

Raliul Sibiului 2021 este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.