Locurile de joacă pentru copii se redeschid în interior de la 1 iunie. Doar părinţii care sunt vaccinaţi intră în spaţiile de joacă interioare cu copilul. Mihaela, părinte: ”E o discriminare faţă de copii, ei nu aleg dacă părinţii lor se vaccinează”:             

Copilul tău a dus dorul locurilor de joacă. Dar, poate merge să se bucure din nou, de la 1 iunie. Problema e că poţi sta în interior cu copilul, doar dacă eşti vaccinat cu ambele doze.

Mihaela are un copil în clasa 0. Îţi spune că este vaccinată şi că nu e corect faţă de copii, ca părinţii să nu aibă acces, chiar şi nevaccinați.

Practic, nu poţi petrece timp cu ei în interior. Şi nici să îi supraveghezi.

MIHAELA ANGHEL, părinte:

”Într-adevăr este o discriminare pentru copii, pentru că copiii ai căror părinţi nu sunt vaccinaţi, nu pot să intre cu părinţii acolo. Ceea ce este o discriminare faţă de copii, copiii nu au cum să aleagă dacă părinţii lor se vaccinează sau nu. Cred că dacă ar fi după copii, toţi părinţii ar fi fost vaccinaţi până acum”.

Vlad Alexandru este preşedinte al Industriei Recreative pentru copiii din România şi îl bucură redeschiderea spaţiilor de joacă interioare. Totuşi, el spune că nu ştie cum vor reacţiona părinţii la această regulă şi cum pot să controleze situaţia.(SINCRON)

VLAD ALEXANDRU, PREŞEDINTE ROPLAY:

”Suntem singurii care au necesitatea să le ceară  adulţilor care vin în locaţie să fie vaccinaţi. Nu înţeleg de ce nu ne lasă şi pe noi să putem să vină clientul cu un test antigen sau PCR”. 

Sursa articol: Mediafax

Credit foto: Pressmaster

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.