O expoziţie internaţională de pictură, icoane, fotografie, tapiserie şi bijuterii va fi deschisă pe 22 aprilie în Sala Acvariu a Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Expoziţia „Interferenţe Balcanice” reuneşte 42 de artişti din România, Bulgaria şi Grecia, ţări care aparţin regiunii balcanice.

„Alături de artiştii români se vor afla şi artişti din ţările balcanice vecine şi nu numai, încercând în acest mod să promovăm, în noul context cultural, o arie extrem de largă de trăsături specifice, mentalităţi, obiceiuri, apartenenţe culturale şi civilizaţionale, care integrează interculturalitatea balcanică”, a transmis muzeul într-un comunicat.

Expoziţia va putea fi vizitată la Sala Acvariu până la 9 mai, de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Accesul este liber.

Sursa articol: news.ro

Credit foto: Rawpixel

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Festivalul Internațional de Artă Stradală debutează de astăzi, la Sibiu! Programul complet.

Festivalul Internațional de Artă Stradală Sibiu (SISAF) continuă și în acest an să înfrumusețeze clădirile din orașul de la poalelel munților Făgăraș. Galeria de Street Art în aer liber însumează în prezent, 84 de lucrări și peste 8.000 de metri pătrați de culoare. Festivalul Internațional de Artă Stradală Sibiu. Acestora li se vor adăuga, în perioada 10-16 august 2020, încă 17 lucrări noi cu tema ediției – #Origins.

Panouri de graffiti în parcurile sibiene pentru tinerii creativi!

Panouri de graffiti în parcurile sibiene pentru tinerii creativi! Primăria Sibiu a amplasat două panouri pentru graffiti în Parcul Tineretului și urmează să instaleze încă unul în Parcul Sub Arini.

Street ART Festival a zugrăvit Sibiul cu încă 1900 metri pătrați de culoare

Street ART Festival a zugrăvit Sibiul cu încă 1900 metri pătrați de culoare. Patrimoniul de artă stradală al Sibiului s-a îmbogățit de curând cu încă 10 noi picturi murale, ajungând la 1900 de metri pătrați de culoare.

Invitație la balet. Spectacol de dans neoclasic la Centrul Cultural Ion Besoiu

Invitație la balet. Spectacol de dans neoclasic la Centrul Cultural Ion Besoiu. Teatrul de Balet Sibiu vă invită marți, 29 septembrie, la ora 19, la Centrul Cultural Ion Besoiu unde va avea loc spectacolul de dans neoclasic Straussiana, în coregrafia Aleishei Gardner și a lui Mihai Babușka.