Târgul de Crăciun din Sibiu se va ține chiar dacă este pandemie. Organizatorii celui mai frumos Târg de Crăciun din România spun că ediția din acest an nu se amână și nici nu se anulează. Astfel evenimentul din Sibiu ajuns la a 14-a ediție, va avea loc în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie.

sursa foto: targuldecraciundinsibiu

UPDATE știre inițială: Organizatorul Târgului de Crăciun Sibiu, aduce clarificări cu privire la situația obținerii aprobării finale a evenimentului de către Primăria Sibiu, printr-o postare pe facebook, disponibilă aici

Ediția din acest an este anunțată pe pagina web a organizatorului, a fi „adaptată pentru a putea oferi siguranța necesară vizitatorilor și spațiu suficient pentru distanțare”. Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie 2021.

„În contextul provocărilor din cauza Cornavirusului, ediția 2020 va fi una adaptată pentru a putea oferi siguranța necesară vizitatorilor și spațiu suficient pentru distanțare. Suprafața evenimentului a fost lărgită considerabil, adăugând și Piața Mică și Str. Nicolae Bălcescu la zona de vizitat.

Spațiile de plimbare din Piața Mare sunt lărgite, zona de gastronomie organziată cu locuri suficiente pentru stat la masă (în picioare) iar purtarea măștii va fi obligatorie. În rest, atmosfera va fi în continuare una feerică și pozitivă, ca să intrăm în spiritul Sărbătorilor.”, anunță organizatorii unuia dintre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa.

Târgul de Crăciun din Sibiu se va ține chiar dacă este pandemie. Organizatorii celui mai frumos Târg de Crăciun din România spun că ediția din acest an nu se amână și nici nu se anulează. Astfel evenimentul din Sibiu ajuns la a 14-a ediție, va avea loc în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie.

Târgul de Crăciun din Sibiu se va ține chiar dacă este pandemie. Peste 100 de expozanți vor fi pregătiți să primească vizitatorii cu tot felul de bunătăți și cadouri pentru cei dragi.

Conform organizatorilor, peste 100 de expozanți vor fi prezenți în Centrul Sibiului pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun, patinoarul în aer liber și Parcul lui Moș Crăciun.

Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare vor fi din nou prezente. Proiecțiile sunt renumite deoarece transformă centrul orașului într-un loc de poveste.

Rata de infectare cu Sars Cov-2 în județul Sibiu este de 2,51 la mia de locuitori. În municipiul reședință de județ, aceasta se cifra luni, 27 octombrie, la 3,75.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.